Mihaela Stancu

Sunt Mihaela Stancu si intai de toate un om.

Coach acreditat, master si trainer NLP, psihoterapeut in formare. Ma consider o castigatoare fascinata de oameni, calatoriile și al poveștilor lor, cu o specialitate fără echivoc în reconectarea cu sursa de creatie si creativitate interioara. Creativitatea-mi nativa, pasiunea pentru povesti si loialitatea fata de adevarul pur, dincolo de orice distorsionare a mintii omenesti, imi ofera lejeritate si naturalete in a ghida oamenii cu care lucrez sa isi recalibreze traseul personal si profesional, asa incat unicitatea lor sa le fie sursa si resursa in aflarea si trairea povestii lor de viata .

Este tot ce mi-am dorit întotdeauna să fac și să fiu. Cu toate acestea mi-au trebuit 30+ de ani, multa frustrare pentru ca nu eram pe traseul ce m-a chemat dintotdeauna, multa suferinta fizica, parte datorata felului in care percepeam si traiam viata,  pana să fac saltul de credință și să mă las condusa inspre acest drum. Pana atunci am fost doar un pion pe tablele altora de sah.

Am o carieră de peste 15 ani în IT unde am descoperit si perfectionat abilitati de coaching, conducere si transformare personala, devenind dintr-o studenta cu vise din algoritmi si circuite, un om inzestrat cu rabdare si compasiune, care a ghidat si asistat nenumarate miracole de transformare in cariere si vieti. Ma mandresc sa fi facut parte din sute de povesti, epice si unice. Toate acele experiențe mi-au consolidat forța mea interioara și mi-au umplut sufletul de compasiune.

Misiunea mea este să te ajut să deschizi usa catre lumea ta interioara, o lume a propriei înțelegeri si plina de resurse, astfel încât să poți trăi și tu sanatos, aliniat si in ritmul optim al adevăratului tău scop! Aceasta este atat pasiunea cat și specialitatea mea.

Acest program, a pornit de la povestea mea de viata. Investigand optiuni de a aduce pe lume un copil, am fost diagnosticata cu o afectiune autoimuna. Vestea m-a cufundat intr-o lume interioara, m-a purtat prin scenarii de neacceptare, scenarii de revolta, furie, razboi cu mine si cu nedreptatea vietii. Toata aceasta calatorie furtunoasa, a fost in plan fizic, asistata de medici insa sustinuta si ghidata si in plan mental si emotional de oameni si terapeuti minunati. Am cautat solutii in zeci de locuri, am experimentat zeci terapii alternative pe langa tratamentele medicale. Nu pot accepta ideea ca un astfel de diagnostic te lasa neputincios in fata vietii. Am decis ca voi cauta pana voi gasi o solutie. In toti anii acestia de cautari, mi-ar fi fost de folos sa stiu ca un mediu propice, poate accelera procesul de vindecare, poate da claritate mentala, ma poate scoate din rolul de victima, sau razboinic si transforma in eroul meu. Mi-ar fi fost de folos sa aflu mai devreme povestea pe care mi-o spuneam, sau cea pe care corpul meu voia sa o aflu. Din momentul in care am sintetizat toate aceste informatii si le-am cernut, am stiut ca rezultatul vreau sa-l impartasesc cu toti cei care au nevoie.

Si discutand ca intre prietene cu Anca, am decis ca avem acelasi scop comun, acelasi vis comun, sa facem lumea mai buna si mai bine, sa facem vieti mai bune, sa invatam oamenii cum pot sa isi rescrie programe ale mintii pentru a sustine procesele de vindecare, evolutie si a trai frumos. Asa a aparut HEAL Story.

Un program poveste pe care abia astept sa-l parcurgem impreuna!