Am apelat la Mihaela acum un an pentru a-mi clarifica obiectivele de cariera si pentru a structura strategiile in aceasta directie: Mihaela s-a dovedit un coach foarte empatic,rabdator, care sondeaza cu grija folosind diverse instrumente(din coaching sau NLP) pentru a ma ajuta sa gasesc raspunsuri la dilemele mele. Mihaela m-a ajutat sa imi re-evaluez prioritatile, sa le structurez, sa identific sis a depasesc anumite convingeri limitative.

Cea mai mare satisfactie a fost in momentul in care am realizat ca am depasit cateva blocaje importante si am obtinut rezultate vizibile in dezvoltarea mea.

Iti multumesc Mihaela pentru tot ajutorul si sustinerea pe care mi le-ai acordat!

Irina, 35 ani, Manager

 

 

Am inceput sa ma gandesc la coaching intr-un moment al vietii mele profesionale in care stiam ca  vreau mai mult, ca pot mai mult, dar nu stiam exact ce. Coaching-ul  m-a ajutat sa identific ce-mi place, la ce sunt buna, sa-mi pregatesc un  traseu in cariera si un plan despre cum sa ajung acolo.

Ceea ce nu m-am asteptat sa faca si a facut  coachingul,  a fost sa ma ajute sa ma cunosc si sa ma inteleg mai bine pe mine insami.  Efectele coaching-ului se regasesc acum in toate aspectele vietii mele nu doar cel profesional.

De la Mihaela primesc intrebarile potrivite si sprijinul de care am nevoie pentru am-i gasi propriile raspunsuri intr-un mediu sigur si deschis , ideal pentru introspectie si dezvoltare personala. 

Catalina, 36 ani, Project Manager